Welkom op de website van BOVAG Autobedrijf Millbrooks USA Cars & Parts Nuland
Na ruim 18 jaar voornamelijk Europese auto’s te hebben in- en verkocht, hebben wij van onze hobby ons werk gemaakt en zijn we overgestapt op de in- en verkoop van nieuwe, gebruikte, exclusieve, betaalbare en betrouwbare Amerikaanse auto’s en onderdelen.

Zoals:

  1. - Pick-up Trucks 4x4 en 2x4
  2. - Vans, Campers
  3. - Limousines
  4. - Oldtimers
  5. - Jeeps
  6. - Grijs kenteken

Van de bekende merken: Dodge, Chevrolet, GMC, Jeep, Chrysler, Ford en nog vele andere...
Wij hebben altijd een ruime keuze aan gebruikte Amerikaanse auto’s staan. Mocht uw interesse meer uitgaan naar een nieuwe pick-up, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Als BOVAG-gecertificeerde dealer en door onze grote interesse en deskundigheid kunnen wij u een eerlijk en betrouwbaar advies geven over uw “nieuwe” USA-car. Zowel voor particulieren als ondernemers. Wij adverteren uitsluitend met correcte bouwjaren en een Tellerrapport (NAP) waardoor een originele kilometerstand word gegarandeerd.

Inruil of verkoop van uw auto, een nieuwe APK, een onderhoudsbeurt, garantie, financiering en export behoren bij ons uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Ook voor onderdelen voor uw Amerikaanse auto kunt u bij ons terecht.

Heeft één van onze occasions uw interesse gewekt en wilt u langskomen? Neem dan vooraf even contact met ons op, om teleurstelling te voorkomen dat wij niet aanwezig zijn, aangezien wij vaak onderweg zijn, om voor u betaalbare en exclusieve Amerikaanse auto’s in te kopen.

Wij zijn gevestigd in Nuland, dichtbij Oss en ’s-Hertogenbosch.

Om u beter van dienst te zijn kunt u uw route plannen met behulp van onze routeplanner.

Graag willen wij u de Amerikaanse sfeer laten proeven, zoals wij die ervaren. En natuurlijk staat de koffie voor u klaar.

Millbrooks USA Cars & Parts Nuland

Industriestraat 2
5391BR Nuland

Tel: 0735325630
E-mail: [email protected]